Категории

Прв снег на високите планински врвови

Мала снежна прекривка, иако сеуште календарски е лето, има во планинските предели каде надморската висина е над 2500 метри, пренесува SkiMacedonia.

Со последното заладување, врнежите од дожд биле заменети со малку снег, и тоа во региони на Пелистер, Кораб и Шар Планина.

Утрово на Антени (Пелистер), Баба Планина  21.09.2017
Прегледи:
250
Објавено на:
21.09.2017