Категории

Прва помош против подочници – Супер ефикасен домашен третман

Ја намалува отеченоста и ја стимулира циркулацијата на крвта

Доколку ве мачат темни кругови под очите, ви споделуваме одличен трик како да ги ублажите. Овој трик е доста познат и популарен и докажано ефикасен.

Се што ви е потребно е зелен чај.

Сварете зелен чај и ставете го во садови за лед. Оставете го да замрзни и наутро поминете со коцките лед околу критичните места со нежни кружни движења.
Студенилото ќе го намали отокот и ќе ја стимулира циркулацијата на крвта.
После овој мал третман, продолжете со вашата секојдневна нега на лицето.