Категории

ПРВО МАКЕДОНСКО ИНТЕРВЈУ СО АКТЕРОТ ПЕТАР БЕНЧИНА ОД ФИЛМОТ „ТОМА“

JingleTV во рамки на емисијата „Show Time“ го емитуваше првото и ексклузивно македонско интервју со еден од најважните ликови во филмот кој ги сруши сите рекорди на гледаност како на Балканот така и низ Европа.

Станува збор за актерот Петар Бенчина кој го глуми докторот на „Тома“ во истоимениот филм. За заедничкото појавување со неговата сопруга во овој филм, како и за “улогата на неговиот живот“ и многу ексклузивни приказни, во продолжение погледнете ги во интервјуто.