Категории

Првото нешто кое ќе го забележите на оваа слика, открива што носите во себе

Ние сме сите направени од ѕвездена прашина. Нашата сенка е зенитот на нашата космичка сила и вистинската тајна сила. Во психологијата, сенката е дел од личноста која свесното „јас” не ја прифаќа, па дури и се срами. Погледнете ја сликата подолу и кажете ни што прво забележавте. Ова ќе открие каква е вашата сенка и какви тајни и мистици се кријат во аглите на вашата душа.


Мечка:

Вие сте водени од срцето. Откако сте биле млади, чувствувавте во срцето сила која нема крај. Мечката е знак на сета своја внатрешна сила. Слично на мечката, твојата сенка контролира сè и те турка напред во животот. Кога сенката тропа, чувствувате зголемување на енергијата што ве придвижува на акција. Од вас зависи дали оваа енергија ќе биде штетна или корисна. Не обидувајте се да се борите против оваа енергија, инаку ќе ризикувате многу.

Вие сте силата што се брои и светот е свесен за тоа. За подобро да ја контролирате енергијата, фокусирајте се на медитацијата. Можете да направите неверојатна работа, ако имате вистински поглед на животот.

Планина:
Вие сте водени од мислите. Секогаш работите на вашиот развој, тоа значи дека сте фокусирани, детални и паметни. Планините се алхемија и вие сте алхемичар. Не плашете се од искушението да стигнете до врвот, но знаете дека на врвот е осаменоста. Треба да знаете како да го отворите своето срце.

Воопшто не мора да работите напорно. Треба да одвоите време за себе, за вашите пријатели и за вашето семејство. Билансот ќе ве фокусира и концентрира. Порано или подоцна ќе научите дека вашата сила не е на врвот на планината, туку во срцето.

Дрвја:
Ве води вашиот дух. Вие сте повеќе друштвени отколку што признавате. Вашата сенка е како шума во која сите дрвја се вкоренети. Дрвјата зборуваат едни со други, па не плашете се да зборувате. Поврзете се со други луѓе.

Ние сме сите поврзани со Земјата, така да треба да бидеме во природа од време на време да ја повратиме рамнотежата. Луѓето ве повредувале екстремно, но не можете да бегате од сите.

Месечина:
Ве водат вашите соништа. Вие дефинитивно не сте од овој свет. Имате магична аура на која луѓето не можат да одолеат. Ги знаете патеките на универзумот и ги гледате работите поинаку од другите луѓе. Чувствувате дека сте предводени од неочекувана сила која носи мир.

Придружете ја оваа сила за да извршите потрагата по значењето на светот. Биди поврзан со толку многу луѓе колку што ви треба за витален баланс во животот.

Прегледи:
108
Објавено на:
14.04.2018