Психолошки тест: Одберете еден цвет и откријте каква порака за животот ви носи

Одберете еден цвет од сликата и откријте каква порака ви испраќа животот

Цвет бр. 1
Овој цвет значи дека е време да ги исчистите своите стравови и сомнежи кои го запираат вашиот духовен развој. Меѓутоа, морате да се одвоите од материјалниот свет и суровоста на современиот начин на живот. Вие ќе бидете просветлени и вашиот дух ќе биде јак, но исто така морате да бидете трпеливи. Ќе ја пронајдете својата вистина, но ќе таа ќе ви биде божествено испорачана. Вашите ангели и водичи ќе ви помогнат. Користете ја интуитивната вештина, дури и својата фантазија.

Цвет бр. 2
Овој цвети значи дека е време да се одморите. Морате повеќе да се сконцентрирате врз вашиот живот на емоционална страна и да ги пуштите другите да влезат во вашиот свет. Дури и ако имате семејство, треба да им посветите повеќе време нив и да ги пуштите да бидат дел од вашиот ден. Ангелите се секогаш тука, тие ќе ве штитат од секој неуспех, само треба да се опуштите и да уживате во возењето. Тоа ќе го освежи вашето тело, ум и дух. Оваа промени ќе ве направи покреативни во иднина.

Цвет бр. 3
Во последно време е возможно да се грижите за некои луѓе или ситуации во вашиот живот кога тие ќе се појават. Овој цвет ве советува дека треба секогаш да давате се од себе да ја согледувате реалноста во другите, и да се трудите да простувате што повеќе. Голема е веројатноста да примате трачеви и гласини кои се неосновани и не се вистинити. Внимавајте вашите одлуки да ги темелите врз она што е исправно, доколку имате проблем побарајте помош од вашите ангели. Вистината е болна и често носи непријатни опасности, но барајте ја секогаш од сите кои ве опкружуваат.

Цвет бр. 4
Овој цвет е тука за да ве води. Во последно време работите многу тешко и време е да се одморите. Се чини како на сите да им е потребна вашата помош и внимание.Вие сте личност која знае да одмори но вам ви е потребна рамнотежа. Обидете се да пронајдете рамнотежа во сите нешта и да ги промените вашите навики. Оваа промена ќе ве направи среќни и исполнети – тоа е она што всушност вам ви недостасува сето ова време. Останете во позитивниот дух кој го имате, и бидете сконцентрирани и одлучни да успеете.
Коментари

[fbcomments]