Категории

Работи кои ги одбележаа 90-тите години, а ќе ги разберат само луѓето родени пред 2000-та година

Се сеќавате ли какво беше чувството да се чека да поминат рекламите на радио за да ја снимите омилената песна на касета? Ова фанатично исчекување помладата генерација никогаш нема да го доживее.

Поради напредокот на технологијата касетите станаа дел од минатото, а истата судбина најверојатно го очекува и популарното ЦД.
Овие работи ги одбележаа 90-тите години, а ќе ги разберат само луѓето родени пред 2000-та година.