СЕ ИСПОКАРАА: Амбер Роуз е дрољеста смрдливка!

Расправијата на потег Амбер Роуз, поранешната девојка на Кање Вест и Клои Кардашијан и Кајли Џенер, сестрата на неговата сегашна сопруга, со денови ги забавува консументите на таблоидните содржини. Сега и самиот Вест се заплетка во кавгата, за да ја “исплука” поранешната девојка.

Во неодамнешното интервју кое го даде во радиската емисија “The Breakfast Club”, Вест изјави дека неговата поранешна девојка, модел и ТВ лице Амбер Роуз не би станала позната доколку не била во врска со него.

“Таа сега го користи моментот. Да сакаше Ким да биде со мене кога го сакав јас тоа, Амбер Роуз не би ни постоела”, рече раперот и објасни дека бил во врска со Амбер, бидејќи во тоа време Ким Кардашијан не била заинтересирана за него.

“Ким не сакаше ни да ми се приближи затоа што бев со Амбер пред неа. Морав 30 пати да се истуширам за да го измијам нејзиниот дрољест мирист од мене. А, Ким ме натера на тоа”, рече Кање.

Инаку, неговата поранешна девојка започна жестока расправија со сестрите Кардашијан кога жестоко ја извреѓа Ким Кардашијан на Твитер.
Коментари

коментари