Чек дис аут
Search

Расцветаните цреши во Кина се најубавото нешто што ќе го видите денес (ВИДЕО)

Луѓето во светот обично ги поврзуваат црешите со пролет во Јапонија, но расцветаните цреши во Кина се толку магични, што можат да прераснат во национален симбол.

Оваа земја е преплавена со океан од шарени цветови, кои ќе се задржат до април. Жителите и туристите од целиот свет се собираат на многу различни локации за да и се восхитуваат на оваа прекрасна глетка. 

Одморете ги очите и уживајте во овие прекрасни пејзажи создадени од природата!
Коментари

[fbcomments]