Категории

Разбудете ја страста во креветот со помош на овие трикови

Во креветот освен страст потребна е и вештина. Ова се проверени трикови кои од секоја жена ќе направат љубовница за паметење.

Уста

Устата е многу важна ерогена зона. Бакнувањето го зголемува нивото на допамин во мозокот, неуротрансмитер кој ја зголемува желбата за секс. Обидете се да поминувате со јазикот преку неговата уста.

Уши

Во едно истражување се покажало дека ушите се втората најсилна ерогена зона на машкото тело. Поминувајте со устата низ линијата на неговата ресичка на увото и нежно грицкајте ја.

Врат

Нежни бакнежи на вратот се многу еротични и бргу ќе го поттикнат вашиот партнер на секс. Најдобра точка за стимулација е делот од вратот под косата, кој треба нежно да го бакнувате со полуотворена уста. Комбинацијата од топлина и вибрации ќе ја поттикне желбата кај вашиот партнер.

Брадавици

Во едно истражување мажите признале дек стимулацијата на брадавиците за нив е едно од најважните места за поттикнување на желбата за секс.

 

Прегледи:
108
Објавено на:
27.06.2018