Разбудете му ја фантазијата: 10 секси пораки на кои нема да одолее!

Ви предложуваме да обрнете внимание на листата текстуални пораки кои вашиот партнер одвај ќе дочека да ги добие. Овие пораки ќе ја разбудат неговата фантазија, ќе ве зближат и ќе ја зголемат темературата во спалната соба!

1. Знам дека одиш во теретана, но зачувај малку сила за подоцна.

2. Носиш црна кравата? Ајде да ја искористиме вечер.

3. Кога доаѓаш? Не носам гаќички.

4. Го сликав твојот задник денес кога излегуваше од станот. Прекрасно!

5. Имав напорен ден. Сакаш да ми помогнеш да се опуштам?

6. Имам нова играчка. Сакааш да си играме вечер?

7. Го носам оној фустан кој го сакаш… и немам ништо под него…

8. Размислувам за тебе цел ден. Мислите ми се многу валкани.

9. Дојди кај мене за еден час. Не ти треба премногу облека.

10. Подобро е што не си покрај мене, затоа што да беше ќе ти правев сѐ…




Коментари

[fbcomments]