Категории

Разговор со Ѓоре Костовски – Мастер на традиционалното Кунг фу

Мајсторот на традиционалното Винг чун кунг фу и претседателот на сојузот за Кунг фу во Македонија, Ѓоре Костовски, раскажува за неговите почетоци и искуства за оваа боречка вештина којашто бара трпение, пракса и енергија. 

За што точно зборува тој, погледнете го видеото во продолжение:

Прегледи:
292
Објавено на:
21.03.2023