Категории

Реакцијата на малиот пингвин Куки кој обожава чешкање е најслаткото нешто кое ќе го видите

(ВИДЕО) Ако досега не сте го запознале малиот пингвин Куки, тогаш не знае колкава количина на слаткост пропуштате.

Веќе некое време тој е вистинска сензација на друштвените мрежи како и своевидна маскота во една зоолошка градина.
Куки обожава луѓе и само шета наоколу барајќи внимание. Но поради својот изглед и однесување, тешко е да не се заљубите во него и на сите им е бескрајно симпатичен.

Има изглед на кој е невозможно да му одолеете, а уште е посладок кога ќе го погалите по стомакот. Тој тогаш почнува да се тресе од милина и да мрда со крилцата. Сигурни сме дека ќе се стопите поради него, затоа гледајте го видеото и уверете се и самите.

 

Прегледи:
116
Категории:
Животни · Секојдневие
Објавено на:
01.12.2020