Категории

Реакцијата на овој златен ретривер на неговите омилени зборови ќе ви го стопи срцето

Златниот ретривер Оли иако има само осум месеци тој веќе е сензација. Палома неговата сопственичка, го земала мобилниот во раце и се правела дека разговара изговарајќи ги неговите омилени зборови.

„Здраво, може ли да разговарам со Селио за купување на слатки, лед и храна?“, рекла таа.

Штом го слушнал зборот „слатки“, Оли ја кренал главата настрана, а истото го направил и кога рекла лед и храна.

Таа продолжла да ги кажува неговите омилени зборови, а тој постојано реагирал на ист начин.

Оваа симпатична реакција има повеќе од 10 милиони прегледи, погледнете за што станува збор.

@goldenbearollie😂😂😂 I’m dead

♬ Blue Blood – Heinz Kiessling & Various Artists

Прегледи:
422
Објавено на:
20.09.2021