Категории

Реалноста во долгите врски за која никој не зборува прикажана преку интересни илустрации

Љубовта е во малите нешта, а Аманда Олеандер ги прикажува тие моменти во нејзините илустрации. Црпејќи инспирација од својата романтична врска и пријателите околу неа, Аманда совршено прикажува како изгледа љубовта кога никој не гледа.

Прегледи:
166
Објавено на:
19.04.2018