Видео: Уапсен е Реља од „Елитни Одреди“!?

Некогашниот член на групата „Елитни Одреди“ е приведен од српските специјалци.

Реља Поповиќ е уапсен, но само за потребите на новиот видео запис за песната „Белград уште живее“.

Имено, како што пишуваат српските медиуми, поранешниот член на „Елитни Одреди“ снимил високобуџетен спот за својата прва самостојна песна и како што вели многу е задоволен.

-Тоа што е високобуџетен не е важно, важно е дека е добар. Правиме мини филм од пет минути со некоја љубовна приказна. Тоа е една од четирите песни кои ги подготвувам, вели Поповиќ.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=0smkVaV4QOQ[/tube]

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=JtwKSHWEr_o[/tube]

Извор:http://www.telegraf.rs/
Коментари

коментари