Ријана е прогласена за Хуманитарец на годината

Ријана навистина силно блеска како дијамант кога се работи за хуманост. Тоа го потврдува и доделувањето на наградата „Хуманитарец на годината“ која беше доделена токму на Ријана.

„Успеав да стигнам до Харвард. Никогаш не помислив дека некогаш ќе го кажам ова, но чувството е непроценливо.“-вели Ријана прифаќајќи ја наградата.
Коментари

[fbcomments]