Родители организираа слатка фотосесија за својата ќерка

Но многу малку знаат дека Софија е голем борец. Таа е родена со генетски дефект на срцето. Иако докторите не очекувале да ги преживее претходните две години, таа сепак го докажа спротивното.
Уште како бебе, Софија многу често била во болница, сега повторно се подготвува за нејзината четврта операција на срцето. Но, пред операцијата, девојката сакаше  да исполни една од нејзните неостварени желби – да се омажи за нејзиниот најдобар пријател, Хантер.
Кристи, нејзината мајка, добила дозвола од неговото семејство да направат свадбена фотосесија. Децата беа многу среќни и уживаа во “свадбената фотосесија”.Коментари

[fbcomments]