Категории

Руска убавица: Девојчето со зелени очи кои ќе ве маѓепсаат

Ана Павага е новото модно чудо кое доаѓа од Русија. По Кристина Пименова, најубавото девојче во светот, титулата ја наследува 7-годишната Ана.

Таа е родена во Санкт Петербург, на 2-ри ноември 2009-та година, а кога наполнила само 3 години ја направила првата фотосесија.

Зелените очи, бебешкиот лик и совршената насмевка ја втурнаа Ана во светот на модата, па сега на своите 7 години таа е модел кој во слободно време игра балет.

ruska-ubavica03

ruska-ubavica04

ruska-ubavica05

ruska-ubavica06

ruska-ubavica07

ruska-ubavica08

ruska-ubavica09

ruska-ubavica10

Прегледи:
574
Објавено на:
24.02.2016