Категории

Руска уметничка може дa се трансформира во било кој лик од филмовите

Рускaта уметничка Илона Бугаева, благодарение на нејзиниот талент, може да се трансформира во било кој лик, во било кое време  Оваа осумнаесет годишна девојка лесно може да се трансформира во популарните ликови од филмовите и сериите.

Од праведната Хермиона Грејнџер од “Harry Potter”, Бел од “Beauty and the Beast, Mаргери Tирелл и Денерис Таргариен од “Game of Thrones” до плашливaта Венсдеј Адамс од “Adams Family”, оваа девојка  ќе ве воодушеви со своите трансформации. Погледнете ги фотографиите.