Сѐ за вашата кујна: Промоции и големи намалувања на апаратите за домаќинство само во Сколекс!

Домот е нашето омилено место, храмот на секое семејство и секој од нас се труди да го обезбеди потребниот комфор и пријатна атмосфера со оглед на тоа дека најголемиот дел од денот го поминуваме токму таму. Кога станува збор за уредување на домот, особено е важно во него да има функционална кујна со сите потребни уреди за домаќинство за да овозможиме квалитетно домување. 

Доколку го уредувате својот нов дом или пак време е за подновување и менување на уредите во кујната – ние го имаме совршеното решение за вас. Сколекс е вашиот најдобар пријател при уредувањето и избирањето на најквалитетните апарати за домаќинство.

Сколекс е генерален застапник за Македонија на Leks Group – етаблирана меѓународна компанија со 25-годишна историја и тесна специјализација во увозот и реализацијата на аспиратори, кујнски апарати за вградување и мијалници на територијата на Бугарија, Македонија, Србија, Црна Гора и Косово. Сколекс е ексклузивен претставник на престижните трговски марки Faber, Leks, Eurolux и Lino, при што 90% од производите кои компанијата ги нуди на пазарот се наменети за вградување во модерната кујна.

Изберете квалитет, изберете одлични цени и луксузен изглед за вашата модерна кујна. Погледнете ги промотивните цени на производите на Eurolux ТУКА и производите на Lino ТУКА.
Коментари

[fbcomments]