Категории

Сакаа да направат обична фотографија, но наместо тоа добија вистинско ремек-дело

Додека некои луѓе минуваат со месеци проучувајќи ги особеностите на работа со разбирање на начинот на работа на камерите, други само прават случајна слика и веднаш добиваат ремек-дело кое изгледа како слика. Овие среќници понекогаш успеваат да претворат дури и обичен хаос на трпезата во уметничко дело.

 

 

Прегледи:
252
Категории:
Uncategorized · Фотографија
Објавено на:
24.11.2020