Сакате да изгледате како барбика? Оваа шминкерка ќе ви покаже како

Ви прикажуваме одличен туторијал во кој една шминкерка се трансформира во жива Барбика!

Познатата шминкерка Кенди Џонсон сними туторијал во кој чекор по чекор објаснува како секој може да се трансформира во оваа популарна кукла со само малку труд!

Сигурни сме дека сите припаднички на понежниот пол кога биле мали сакале да изгледаат баш како оваа кукла, а денес тоа е можно и тоа само со помош на шминка!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=H_IfRNp0ncU[/tube]
Коментари

коментари