Категории

Видео: Сакате ли слон да ве масира!?

Ако ве болат, вратот, грбот или ишијасот , Тајланѓаните го најдоа решението.

Супер масажа од животно тешко повеќе од еден тон. Брачна двојка која неколку недели престојувала на прекрасниот остров Кох Чанг, одлучил да проба како изгледа масажа од слон.

За ваква масажа пред да легнете под нозете на слонот и да слушнете како тренерот му наредува на животното внимателно да ве масира ви треба вистинска храброст.

Погледнете го видеото …

https://www.youtube.com/watch?v=FRrG3Kdcv54

Прегледи:
44
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
25.02.2016