Категории

Само деца можат вака да не насмеат…(ВИДЕО)

Децата ги сакаме бидејќи се деца, бидејќи се преслаки и бидејќи се пресмешни.

Па така, во денешната категорија „смешка на денот“ нормално ни се децата, бидејќи само тие знаат вака да не насмеат.

Прегледи:
264
Категории:
Видео · Среќа на денот
Објавено на:
23.05.2017