Само една објава на Фејсбук и овој ресторан го достигна својот врв

Само една добра идеја може да го измени од корен нечиј живот. Не мора да се вложи многу труд – доволни се само неколку зборови да се преточат во објава на Фејсбук. Токму овој човек ја донесе огромната слава на сопственикот на едно мало ресторанче – Колин Рос.
Коментари

[fbcomments]