Само едно прашање ќе открие кои ви се најважните приоритети во животот

Со помош на овој интересен психолошки тест се крие одговорот на вашето прашање.
Со неговата помош ќе научите за себе нешто ново.

Замисли дека мораш да ги направиш овие 5 нешта истовремено:
-Да смириш дете кое плаче
-Да ги собереш алиштата кои се сушат а надвор паѓа дожд
-Да ја запреш славината додека водата го поплавува кујнскиот под
-Да ја отвориш влезната врата на која некој чука
-Да се јавиш да телефон кој ѕвони

Со кој редослед ќе одговориш на ова?
Одговорите се следните:

1.Ако прво го смириш детето, најважна работа во животот ти е семејството.
2.Ако побрзаш да ги собереш алиштата, најважна работа во животот ти е љубовта и односите.
3.Ако прво ја запреш славината која тече, најважна работа во животот ти се парите.
4.Ако одиш да ја отвориш вратата, приоритет ти се пријателите и роднините.
5.Ако прво се јавиш на телефон, кариерата и работата ти се на прво место.
Коментари

[fbcomments]