Само љубовта може да го стопи мразот

Свадбената фотосесија е многу битен момент за младоженецот и невестата, а многу млади парови својата свабена фотосесија ја замислуваат на зајдисонце, на плажа, со прекрасна природна позадина и топол амбиент.

Но, младоженецот Џош Морис и невестата Морган Дај решија да го овековечат најубавиот ден во нивните животи на многу поинаков начин. Собраа храброст и на температура од минус 3 степени застанаа пред Bald River водопадите за да ја искористат замрзнатата вода за нивната свадбена фотосесија. Погледнете ги прекрасните снежни фотографии од фотосесијата.

 
Коментари

коментари