Категории

Само оние кои не се откажуваат кога е најтешко ја добиваат вистинската среќа

Тоа е она кое те прави толку прекрасна личност.

Мислам дека ти си храбра личност. Тоа што и покрај се се будиш наутро и кога твоето срце крвари и тогаш кога твојот живот е бо хаос и одбиваш да ја покажеш твојата ранливост спрема светот.

Мислам дека е храбро од тебе што и покрај се продолжува да сакаш, и покрај што љубовта те повредила ти не се откажуваш од неа и продолжуваш да ја бараш.

Мислам дека е храбро тоа што и понатаму се надеваш на добро, тоа што се бориш за повеќе, што сакаш да ги исполниш сите нешта кои ги посакуваш.

Мислам дека е храбро од тебе тоа што не се предаваш, секој ден, што не го одбираш полесниот пат и што продолжуваш да чекориш напред и кога твоите колена треперат.
Тоа е она кое те прави толку прекрасна личност.