Категории

Сара Џесика Паркер повторно се трансформира во Кери Бредшо

Таа е една од оние актерки која во сеќавање на сите ќе остани само како еден лик, во овој случај се работи за модната икона Кери чиј стил и комбинации ги копираа сите жени ширум светот, а за тоа ќе и бидат благодарни на Сара Џесика Паркер која и понатаму ги освојува нивните срца со нејзиниот стил надвор кој многу наликува на оној кој го имаше нејзиниот лик.

Денес медиумите станаа преплавени од нејзините фотографии како се шета низ улиците на Њукорк во сосема трансформиран изглед со нова кратка фризура во руса боја која никој не можеше да скрие и да не ја поистоветува со онаа која ја имаше додека го толкуваше ликот на Кери. Веќе е јасно дека со неа не се опседнати само гледателките, веќе и самата Сара..

Прегледи:
54
Објавено на:
15.07.2017