Категории

Сара Фешн со огромно изненадување за сите девојки и жени.. НАЈГОЛЕМА АКЦИЈА НА ГРАДНИЦИ ДО СЕГА!!

Македонската компанија Сара Фешн започнува со огромна акција за понежниот пол. Во оваа aкција, ширум државата, на сите продажни места на Сара Фешн и онлајн на sarafashion.club ве очекуваат огромни попусти и голем избор на градници.

  • Не се само празниците за дарување. Ние на нашите лојални купувачи сакаме да им подариме до сега најголеми попусти на градници во рамки на акцијата Bra Days. Од 31 ви јануари до 13ти февруари за секој купен градник, на вториот ви следува 50% попуст, а на третиот цели –70%.

За оваа акција Bra Days имаме огромен избор на градници за сите дами и ова е една од нашите најголеми акции до сега, затоа ги каниме сите да ги искористат поволностите во рамките на оваа кампања”.– велат од Сара Фешн

За цело времeтраење на акцијата BraDays можете да купувате неограничено и да ги користите поволностите на сите градници од понудата, во сите 64 продавници на Сара Фешн низ Македонија. На истиот принцип: 50% на второ парче и 70% на трето парче, а доколку купите на интернет продавницата sarafashion.club за сите сметки над 1000 денари следува и бесплатна достава низ цела држава до вашиот дом. Само со еден клик можете да купите со попуст и тоа што сте го одбрале да ви пристигне на врата.

За цело времeтраење на акцијата BraDays можете да купувате неограничено и да ги користите поволностите на сите градници од понудата, во сите 64 продавници на Сара Фешн низ Македонија. На истиот принцип: 50% на второ парче и 70% на трето парче, а доколку купите на интернет продавницата sarafashion.club за сите сметки над 1000 денари следува и бесплатна достава низ цела држава до вашиот дом. Само со еден клик можете да купите со попуст и тоа што сте го одбрале да ви пристигне на врата.

  • Ние се грижиме нашите клиенти секогаш да бидат задоволни. Оваа акција е токму резултат на секојдневната комуникација која ја имаме со нив. Повеќе значи подобро. Во оваа акција секој може да си го одбере најдоброто за себе и со фантастични попусти од 50% на второ и 70% на трето парче градник од големата понуда” – потенцираат од Сара Фешн.

Од компанијата во периодот што следува најавуваат многу активности и настани на кои во фокусот повторно ќе бидат ставени потрошувачите и нивните потреби, под мотото: “Веќе 22 години заедничка приказна”

Прегледи:
566
Објавено на:
31.01.2022