Сара Мејс стана мајка, а го откри и името на својата ќерка! (ФОТО)

Познатата македонска пејачка, Сара Мејс денес го доби своето прво дете, ќерката Илина. Таа оваа среќна вест ја соопшти на социјалните мрежи, со пораката: „Не е лажна тревога…… Најсреќна на свет сум! Не ми се верува какво е чувството……“

Илина е првото дете на Сара и нејзиниот сопруг Димитар.
Коментари

[fbcomments]