АУДИО: С.А.Р.С. со нова песна

Моментално најпознатиот српски бенд, С.А.Р.С., ја најавува нивната најнова песна  „Proleće“, која е прва песна од најновиот албум кој го носи истото име.

Доколку сѐ уште не знаете, С.А.Р.С.  на 7 март, во Белград ќе го одржат најголемиот концерт досега во нивната кариера. Новиот албум ќе излезе во продажба на 8 март, еден ден по концертот, но затоа оваа песна имате време да ја научите до тогаш и да одите на концертот! :)

 

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=3Pr-NgfjwAM[/tube]
Коментари

коментари