СЕ НАСМЕАВТЕ ДЕНЕС!? – ЧОВЕК ДА НЕЗНАЕ ДАЛИ ДА ПИЕ ЧАЈ ИЛИ ДА СЕ ОБЕСИ :)

Водителката на радио мрежа 77 – Ивана Наскова, сама си го објави гафот на својот Јутјуб канал, како позитив на денот.

За време на нејзината емисија таа кажа: Човек да незнае дали да пие чај или да се обеси :)

На сите ни се случува да се збуниме, сепак интересна реченица за вистински позитив на денот, па слушнете како го кажа тоа Ивана, и како на своја сметка слатко си се изнасмеја …
Коментари

[fbcomments]