Категории

Се одржа петтиот Дијамантски бал: Тоалети како од раскошните дворци! (ФОТО)

Во Њујорк се одржа петтиот по ред годишен Дијамантски бал, во режија на фондацијата Клара Лионел, на чело со пејачката Ријана.

Фондацијата се занимава со соборање средства за сиромашните луѓе ширум светот, како и обезбедување здравствена нега и образование за оние кои не можат да си го дозволат тоа.

Пејачката одлучила еднаш годишно да организира собирање средства преку гала бал, на кој познатите личности со задоволство присуствуваат.

Освен хуманитарната страна, присутните се потрудиле и да изгледаат во склад со називот на балот, а ние ги издвоивме петте најубави фустани од дијамантската вечер!