Категории

Се подготвувате за вашата свадба? Направете венчавка во бохо стил! (ФОТО)

Некогаш едноставноста и уникатноста се добитна комбинација! Доколку сакате вашиот посебен ден да изгледа нежно и со стил, тогаш бохо венчавката за вас е идеална опција.

Во следните фотографии може да пронајдете инспирација за најважниот ден во вашиот живот, па можеби ќе се одлучите да го поминете на овој начин заедно со вашите најблиски!