Категории

Се породи водителката Милена: Само еден ден по нејзиниот роденден ја роди втората ќерка

Водителката Милена Антовска Станковска ја роди својата втора ќерка, Јоана. Само еден ден откако го прослави својот роденден, таа се оствари како мајка по втор пат. Јоана дојде на свет на големиот христијански празник Василица или Православна Нова година. 

На среќните родители им посакуваме безброј убави моменти со новиот член на семејството.