Се расправаат околу погребот, а таа се уште се бори за живот

Додека Боби Кристина и понатаму се бори за живот нејзиниот семејство е во расправија.

За жал, здравствената состојба на Боби е и понатаму тешка, а докторите наводно изјавиле дека нејзината мозочна активност е многу ниска. На сето тоа се додава и хаосот во семјството на Хјустон и Браун кои почнале рапсравија околу организацијата за погребот.

Како што пишуваат американските медиуми, Семејството Браун е подготвено на „војна“ со Хјустон поради начинот на кој се однесувале по смртта на славната Витни Хјустон. Боби Браун тогап го напуштил погребот бидејќи обезбедувањето на славната пејачка не му дозволие да биде покрај неговата ќерка, а членовите на семсјтвото Хјустон направиле драма околу тоа што Боби со себе донел девет членови од неговот семејство на погребот. Драмата започнала во болницата каде лежи Кристина. Околу нејзината соба е поставено обезбедување кое не дозволува пристап  никому кој не ја знае лозинката. Многу членови од семејството Браун не ја има добиено оваа лозинка и така не можеле да ја посетат нивната роднина.
Коментари

коментари