Се разбудил од кома по 10 години? Не, пријателот решил да се пошегува со него, а погледнете зошто! (ВИДЕО)

Реј има проблем со алкохолот, а неговиот пријател го забележал тој проблем и решил да преземе нешто во врска со тоа.

Во 2013. година ја добил петта казна за возење во алкохолизирана состојба и завршил на трезнење, а неговиот пријател решил да направи нешто што ќе го замисли.

Кога се разбудил пијаниот другар, сестрата го известила дека „докторот“ наскоро ќе дојде да го посети, а првиот шок ќе го доживее кога од него ќе дознае дека сега е 2023. година, и дека поминале десет години откако бил хоспитализиран.

„Пред многу години вие одлучивте да го возите вашиот автомобил во пијана состојба и направивте сообраќајна несреќа. Сите овие години бевте тука, во кома. Несреќата се случи во 2013.година, а сега е 2023. година“, му објаснувал докторот, додека пациентот бил видно збунет.

Погледнете го целото видео и неговата реакција кога дознава дека сето тоа е лага.
Коментари

коментари