Категории

Се роди уште едно бебе во скопската зоолошка градина!

Денес скопската зоолошка градина се збогати со нов член. 

На свет дојде бебе од видот елени лопатари, кое го доби името Тина!

Пред два дена исто така во скопската зоолошка се роди ова преслатко бебе, од видот џуџести кози.

Прегледи:
533
Објавено на:
23.08.2018