Категории

Се сеќавате ли на овие нешта од детството? – Денешните деца веројатно нема да ги препознаат

Време е за мала доза на носталгија. Денешните деца имаат многу работи при рака што беа научна фантастика кога растевме, но тие веројатно никогаш нема да сфатат дека подеднакво добро се забавувавме и со некои од овие работи (додека други ни правеа доста проблеми).