Категории

Се шират гласини дека Инстаграм работи на свој чет-бот

Многу социјални платформи креираа свој чет-бот, а се шират гласини дека и Инстаграм го прави истото.

Истиот ќе може да одговара на прашања или да дава совети.

Корисниците ќе можат да изберат од 30 различни личности со вештачка интелигенција и да се конслултираат со нив.

Прегледи:
117
Објавено на:
07.06.2023