Се враќа култната серија: „Зоната на самракот“!

Постарите генерации ја паметат култната серија наречена „Зоната на самракот“. Овој пат во улогата на нараторот (кој во оригиналната верзија беше Род Стерлинг) ќе се најде Џордан Пил, режисерот на хоророт од 2017-та „Get out“.

Иако не е објавен датумот на премиерата, новата „Зона на самракот“ се очекува најрано во 2019-та година. До тогаш, уживајте во оваа кратка најава.
Коментари

коментари