Се враќа на ТВ екраните со два филма!

Британскиот комичар Ровен Аткинсон ќе го игра инспекторот Мегре во два филма кои ќе бидат прикажани на BBC.

Снимањето на филмовите Мегре поставува замка и Мртовецот на инспекторот Мегде почнаа да се снимаат уште во септември минатата година.

Творецот на инспекторот Мегре е белгискиот писател Жорж Симеон, а како Мистер Бин ќе се снајде во оваа улога ќе дознаеме наскоро.
Коментари

[fbcomments]