Се заљуби ли конечно!? Марјана Станојковска падна во прегратките на овој маж (видео)

Марјана Станојковска покрај водителството имате прилика да ја видите и во други ангажмани, а нејзините фанови обожваат да ја видат и во друго светло.

Деновиве на едно модно случување, Марјана Станојковска заигра танц со нејзиниот драг пријател Илија. Кога ќе го видите видеото сигурно ќе се воодушевите од нивниот танц.

Не станува збор за љубов туку за профeсионализам, а кога ќе видите како игра Марјана ќе останeте со подзината уста.

 

#fashionshow #nana #tango #dance with my dear friend and dance partner @i.karadakoski @eatthebeatdance #marjanastanojkovska #tvhost ???

A post shared by Marjana Stanojkovska (@marjanastanojkovska) on

Извор : Вистина.мк
Коментари

коментари