Категории

#СедиДома и слушај македонска музика: Дац, Александар и Војче и го честитаат роденденот на Виолета Томовска

Ги почитуваме мерките и седиме во своите домови, а ова е одличен повод да уживаме во онлајн изведбата на Дац, Александар и Војче на безвременската композиција на Виолета Томовска „Молитва“. 

Среќен 75. роденден Виолета!