#СедиДома и слушај македонска музика со Марија Спасовска! (ВИДЕО)

Времето поминато во карантин може да го искористите за многу активности и да ги завршите сите обврски за кои одамна немавте време. Една од активностите е и слушањето музика, а особено кога станува збор за талентирани млади македонски изведувачи како Марија Спасовска.

Уживајте во нејзината изведба на хитот „Дома“.
Коментари

[fbcomments]