Категории

Сега е вистинскиот миг да им покажеш што може да направи огнот во тебе

Сега е вистинскиот миг да почнеш да веруваш дека постои причина поради која си тука..

Сега е вистинскиот миг да му докажеш на светот дека имаш причина за да бидеш дел од него. Дека постои причина поради која смееш да заземеш дел од неговиот простор.

Сега е вистинскио миг да се прифатиш себеси каков што си и да ја дефинираш своајта вредност во животот и да сфатиш дека само ти можеш да одлучуваш за неа.

Сега е вистинскиот миг да почнеш да веруваш дека постои причина поради која си тука, дека ги заслужуваш сите нешта кои ги посакуваш и дека си способен да го оствариш секој сон за кого некои ти велат дека премногу голем, невозможен и тежок.
Сега е вистинскиот миг да им докажеш колку грешеле.

Сега е вистинскиот миг да се исправиш за она кое го посакуваш и да им покажеш што може да направи огнот во тебе.

Прегледи:
54
Објавено на:
15.07.2020