Категории

Секогаш постои нешто кое не чека токму нам!

Животот секогаш ни приредува такви изненадувања што остануваме вчудоневидени од тоа колку малку се познаваме себеси. 

Понекогаш е смешно тоа како сме ги надраснале нештата за кои сме мислеле дека не можеме да живееме брз нив,  и потоа сме се заљубиле во нешта за кои сме мислеле дека не ги сакаме.

Животот секогаш ни приредува такви изненадувања што остануваме вчудоневидени од тоа колку малку се познаваме себеси.
Затоа никогаш не смееме да мислиме дека не постои надеж и излез.

Секогаш постои нешто кое не чека токму нам!

Прегледи:
320
Објавено на:
25.07.2020