Категории

Секогаш постои причина зошто душите се среќаваат

„Легендата вели дека секогаш постои причина зошто друшите се среќаваат.
Можеби се пронашле меѓусебно поради сите нешта поради кои се толку различни.

Тие биле две души кои барале дом и го пронашле еден во друг.
Кога душите ќе пронајдат комфорт еден во друг, разделбата е невозможна. Причината поради која се обединиле не е случајна.
Можеби неа и бил потребен некој кој ќе и покаже како да живее, а него му била потрбна некоја која ќе го научи да сака.“

-Н.Р.Харт

 

Прегледи:
65
Објавено на:
03.09.2020