СЕКОЈА ЧЕСТ: Еве како македонски камионџија го минува своето време додека вози камион!

Андруш е македонски камионџија од Ресен, кој своето време го минува додека вози низ американските патишта.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=ZOKKHNSISCI[/tube]

 

Преземено од карма.мк
Коментари

коментари